pátek 29. května 2015

Soutěž o brazilskou depilaci

Máme tu jarní soutěž o brazilskou depilaci cukrovou pastou v Salonu Korunka

Ve středu 3. června večer vylosujeme jednu výherkyni, která dostane poukaz na brazilskou depilaci v našem salonu. 


Jak se zapojit? 


1. Pokud jím ještě nejste, staňte se fanouškem naší FB stránky
2. Do komentářů pod fotku se soutěží nám napište, kam byste letos jeli na dovolenou, kdyby vás neomezoval čas ani peníze
3. Sdílejte nebo o naší soutěži napište svým přátelům

čtvrtek 14. května 2015

20 důvodů, proč jít do brazilské depilace cukrovou pastou


  1. Jsem zvědavá, ne že ne!
  2. Jaro = léto = plavky. Upravené bikiny jsou vizitkou každé ženy, konec výmluv, situaci je nutno řešit!
  3. Dokonalý pocit čistoty – jakmile vám chloupky v podpaží dorostou jen o pár milimetrů, hned je těžší bojovat proti zápachu. Proč myslíte, že tam dole to nefunguje stejně? Ženy, které brazilskou depilaci vyzkoušely nebo na ni chodí pravidelně, často mluví o úžasném pocitu čistoty a upravenosti.
  4. Žádné strniště – chloupky jsou pryč i s kořínky a starší kůží, když je tohle dobré pro vaše nohy nebo podpaží, proč ne pro váš klín?
  5. Konec zarůstání chloupků, které zná každá uživatelka žiletky. Cukrová pasta změkčí každý chloupek až ke kořínku a tím spíš ho nepřetrhne, ale vytrhne celý.
  6. Zpomalení dorůstání nových chloupků. Ty postupně slábnou a světlají, na některých místech přestanou růst úplně.
  7. Depilace cukrovou pastou je brazilská depilace méně bolestivá než depilace voskem. Cukrová pasta se na rozdíl od vosku nanáší vlažná a strhává po směru růstu.
  8. Cukrová pasta se dostane i tam, kam žiletkou nezajedete – potvůrky chloupky často rostou i na vnitřních stranách stydkých pysků a mezi hýždi. Opravdu chcete v těchto místech a víceméně poslepu operovat s ostrými břity? Pro depil lady je to brnkačka.
  9. Stud? No je to jako u gynekologa – nemáte nic, co by depil lady ještě neviděla.
  10. Pohodlí bez žiletek. Nehrozí, že se „tam“ střihnete nebo pořežete, jak se mnohdy zadaří v domácích podmínkách.
  11. Bez chloupků celé 3-4 týdny! Chloupky při odstranění metodou cukrové pasty postupně slábnou a nezarůstají a Vaše pokožka může být stále hladká.
  12. Úspora času už jste si někdy spočítaly kolik času strávíte ve sprše? Šikovná depil lady to zvládne za několik minut a vy budete mít někoik týdnů po starostech.
  13. Okamžitý efekt – výsledný efek je okamžitý, pokožka je jemná a bez podráždění.
  14. S každou další depilací jdou navíc chloupky vytrhnout snáz.
  15. Je to sexy a tak trochu hříšné. Tak co si jednou dopřát malé osobní dobrodružství?
  16. Doma je nuda? Překvapte partnera! Co takhle o návštěvě salonu do poslední chvíle pomlčet a nechat ho, ať na vaše malé tajemství přijde sám? Mnoho žen se netají ani tím, že brazilská depilace zvyšuje citlivost intimních partií a zlepšila jim sexuální život.
  17. Fantazii se meze nekladou - máte na výběr z množství stylů, i kdyby vás přímo neoslovovala tzv. „hollywoodská“ depilace, která vás zbaví úplně všech chloupků, můžete si třeba pro začátek nechat depilovat jen třísla a linii nad hranicí plavek či si ponechat tzv. „landing strip“ (neboli proužek), srdíčko či jiný vzor.
  18. Mužům se to líbí! Celkem 88 procent mužů upřednostňuje brazilskou depilaci, která jim přijde vzrušující.
  19. Nový zážitek – užijte si naplno pocit svého ženství .
  20. Stojí to za to! Tak na co čekat, objednejte si svojí depil lady! Salon Korunka je plný krásných upřímných úsměvů a všichni se tu cítí vítáni a opečováváni. Nejsou to fráze, ale čistý fakt – koncentrovaná laskavost na Korunní 4.