úterý 28. července 2015

Známé (a krásné) tváře v Salonu Korunka

Nebylo by krásné mít péči o sebe sama přímo v popisu práce? Právě tuto příjemnou povinnost mají naše celebrity a lidé z médií – vypadat reprezentativně je pro ně nezbytnou součástí pracovní rutiny.

A tak se často stane, že v Salonu Korunka potkáte ženy i muže známé z televizních obrazovek, filmů či internetu. Minulý týden nás navštívily hned dvě takové dámy – moderátorka a bloggerka Kateřina Kristelová a modelka Tereza Budková, vicemiss roku 2009.



Katka si vybrala trefu do černého a zvolila naši „nejslavnější“ proceduru – ošetření pleti francouzským přístrojem DuoLift Expert. Jde o zhruba hodinovou péči pomocí ultrazvukové špachtle (která vám šetrně vyčistí pleť do hloubky) a speciálních sond (které zapracují pečující séra do pokožky a podpoří hloubkovou hydrataci). Pokud vás DuoLift zajímá, můžete si přečíst obsáhlejší článek z letošního ledna. Salon Korunka ho každopádně doporučuje jako první krok ke krásné a zdravé pleti, proceduru lze pravidelně opakovat, ideálně v měsíčních intervalech, a je vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Tento měsíc také klientkám představujeme novou součást naší nabídky, kterou jsme pro vás vybrali a exkluzivně přivezli z letošního veletrhu krásy v Bologni. Jmenuje se Skin Up a jde o anti-agingovou novinku v péči o pleť – přístroj velikosti menšího mobilního telefonu, který můžete mít pořád u sebe a kdykoli se osvěžit a ulevit své pleti. Skin Up funguje také na principu ultrazvuku, zaměřuje se na hlubokou hydrataci a plní se séry, která obsahují nejsilnější anti-agingové bojovníky: koenzym Q10, kyselinu hyaluronovou a kyselinu lipoovou. Více si o něm můžete přečíst v našem minulém článku. Katku Kristelovou velmi zaujal a chystá se o něm napsat na svém blogu Mystic Lipstick, který určitě doporučujeme ke čtení.

Tereza Budková se přišla informovat a objednat na lymfodrenážní procedury, které jsou důležité pro celý organismus, pomáhají uvolnit z těla škodlivé látky a také v boji proti celulitidě. O tom, že se podobná péče vyplácí, svědčí i poslední pochvalný článek o Terezce Budkové na Super.cz, který by potěšil určitě každou modelku.

I Tereza vyzkoušela Skin Up a hned o něm napsala na svém Facebooku – modelky jednoduše vědí, že péče o pleť a především její hydratace a prevence stárnutí je zásadní součástí každého dne a nesmí se podceňovat. Jsme rádi, že i jí Skin Up zaujal a těšíme se na další návštěvu!



Příště se můžete těšit na 4 horké letní tipy na péči o pleť od majitelky Salonu Korunka, paní Jany Petrákové (na fotce s Terezou Budkovou). A pokud vás zaujala kterákoli z výše zmíněných procedur, určitě nám zavolejte – ať už pro informaci nebo rovnou na objednání. Skin Up si u nás navíc můžete do konce července vyzkoušet zcela zdarma!

Žádné komentáře:

Okomentovat