pátek 13. března 2015

Jarní probouzení pleti

Také jste na sebe minulý víkend nechali dýchnout první známky jara a začali se těšit na teplejší a slunečné dny? Chladné zimní počasí, vítr a mráz jsou pro pleť vždy velkou zátěží, jejichž důsledkem je často vysušená pokožka. A tak je období přicházejícího jara ideálním časem pro rozjasnění a zregenerování unavené pokožky. Salon Korunka má pro vás pár tipů na oživení pleti.

Možná to máte stejně jako já – s prvním jarním sluníčkem se vám do žil vlije taková očistná energie, máte chuť dát si detoxikační kúru, zase začít cvičit, koupit si nějaké nové oblečení a kosmetiku a zaplnit svůj byt jarními kyticemi čerstvých tulipánů a narcisů. U mě se letos připojilo i nutkání udělat pro svou pleť něco víc, než jen pořídit si nový peeling. A tak jsem se vydala do Salonu Korunka, abych vyzvěděla, jaké procedury a produkty se hodí pro toto období.



tip #1


Kosmetičky z vlastní zkušenosti nejvíce doporučují intenzivní omlazení pokožky s okamžitým liftingem pomocí špičkové francouzské technologie Duolift Expert, která dlouhodobě zvyšuje pevnost pleti a znatelně redukuje hloubku vrásek nejenom v obličeji, ale také na krku a dekoltu. Zjednodušeně řečeno jde o sérii masáží speciálními sondami, které mimo jiné rozproudí lymfu, vyčistí pleť a vpraví hydratační látky do jejích hlouběji uložených vrstev. Už po prvním ošetření se pleť rozzáří a působí znatelně mladším a svěžejším dojmem, osobně jsem vyzkoušela a jednoznačně potvrzuji. Více o průběhu ošetření se můžete dočíst v jednom mém starším článku zde.



tip #2

Dopřát si můžete také kosmetickou masáž, která zpomaluje stárnutí pokožky, podporuje správnou cirkulaci krve a pomáhá pleti zbavit se toxických látek, které mohou způsobovat otoky nebo kruhy pod očima. Po kosmetické masáži bude vaše pleť krásně vypnutá a rozzářená a navíc vás zbaví stresu a napětí.



tip #3


Restartujte pleť vitamínovou kůrou. Na výběr máte z vitamínů A,C či E. Těmito zázračnými ampulky omládnete, zpevníte pleť, a zklidníte podrážděnou pokožku. Salon Korunka nabízí tři druhy vitamínových kapslí Monoderma, o kterých jsem psala nedávno. Právě dokončuji svou měsíční kúru s vitamínem E5, zbývají mi poslední 4 kapsle, jejichž obsah se aplikuje po večerním čištění pleti pod noční krém. První týden jsem žádný výrazný účinek nepociťovala, ale pravidelným používáním se pleť tónově sjednotila a zjemnila, je určitě vyživenější a pružnější. Pokud chcete ampulku vyzkoušet, v Salonu Korunka teď v rámci akce dostanete jednu kapsli zdarma ke každému kosmetickému ošetření.



tip #4


Dalším významným dopingem pro pleť je kyselina hyaluronová. Tu potřebuje každá pleť a každá ji taky bez problému snáší. Můžete ji doplnit formou ampulek s vysoce koncentrovanou kyselinou hyaluronovou, v Salonu Korunka ji najdete pod názvem Bioraderm. Mimo jiné znatelně redukuje vrásky a předchází tvorbě nových, při jarním omlazení pleti tedy nezbytná záležitost. Ideální je týdenní kúra a následná udržovací péče 1x týdně. Balení 4 ampulí stojí 290,-Kč. 



       tip #5


Poslední dva tipy se týkají pleťových masek. První z nich je trochu netradiční – jde o extrakt ze šnečího slizu :) Jeho účinky objevil chilský lékař Fernando Bascuen, kterého inspirovali lidé z jedné jihoamerické šnečí farmy. Všiml si, že mají velmi jemné ruce a také se od nich dozvěděl, že díky práci se šneky se jim mnohem rychleji hojí všechna zranění. Maska má dvě fáze – ampuli a buničitou masku, můžete je aplikovat i v domácích podmínkách. O účincích šnečího slizu se dočtete více zde. V Salonu Korunka je k zakoupení za 290,-Kč. 



 tip #6


Druhá maska cílí na povadlé kontury krku. I tato péče je dvoufázová – nejdříve aplikujete obsah liftingové ampule a následně přiložíte hydratační gelovou masku. Ta obsahuje kolagen a výtažky z kaviáru, které kontury zpevní, výtažek z ginkgo biloba pak snižuje otoky a zlepšuje mikrocirkulaci. 

Všechny zmíněné produkty jsou v Salonu Korunka k prodeji. Pokud vás některý z tipů zaujal nebo se chcete ještě na něco zeptat, kontaktujte salon na čísle 222 518 919, mailem na korunka@salon-korunka.cz nebo se podívejte na stránky www.salon-korunka.cz
Hezké jarní probouzení!

Žádné komentáře:

Okomentovat